Heine Kolltveit presenterer De 5 innsiktene klientene våre lærer for å komme seg tilbake på bena på rekordtid og aldri møte veggen igjen (selv om de “kan alt” og har “prøvd alt” før)

Ja, reserver en plass til meg!

Over 1650 norske kvinner og menn har sett presentasjonen allerede

Heine Kolltveit

Presentør er Heine Kolltveit. Han er coach med over 7 års erfaring og har spesialisert seg på å hjelpe mennesker til å snu det å "møte veggen" til å våre det beste som har skjedd med dem

April 25
Thursday, April 25 16:30 Online videopresentasjon


Andre tidspunkt

April 26
Friday, April 26 11:00 Online videopresentasjon
April 27
Saturday, April 27 19:00 Online videopresentasjon

I denne gratispresentasjonen via nett lærer du:

  • “Steg-for-steg-strategien” våre klienter bruker for å komme seg tilbake til den beste versjonen av seg selv, uten å måtte FIKSE seg selv og uten at de trenger å lære eller praktisere en eneste teknikk eller verktøy.
  • Den enkle misforståelsen som holder folk fastlåst i å være overveldet og møte veggen på nytt … og hvordan våre klienter kommer tilbake til å leve livet sitt - uten å måtte bekymre seg for å falle tilbake i “dritten”.
  • Den uskyldige misforståelsen som får folk til å føle seg “ikke god nok”, “defekt”, “verdiløs” eller “utilstrekkelig” … og hvordan våre kunder snur den på hodet for godt.
  • Hvorfor det å lære teknikker og verktøy og å bruke viljestyrke ikke er gode strategier for å håndtere tankekjør, press, overveldet, bekymring, føle seg nedfor, frykt og negative tanker … og hvordan våre klienter starter å føle indre ro og balanse fra dag én - selv om de har følt seg fastlåst i åresvis.
  • Hvordan våre klienter begynner å føle seg genuint glad og fri … og hva de lærer som gjør at det dukker opp raskt og uanstrengt - uansett hvor vanskelig livet deres har vært!
  • Hvordan våre klienter forlater fortiden bak seg uten å trenge terapi eller å gjenoppleve vonde hendelser, selv om de har hatt intense traumer eller en vanskelig oppvekst.
  • Nøyaktig hvorfor våre kunder forteller oss at det å møte veggen var det beste som har skjedd med dem … selv om det var helt utenkelig når de startet.
  • Og … hvordan å gjøre alt dette mens du har en positiv innflytelse på folkene og verden rundt oss.

Pris: Helt gratis

Ja, reserver en plass til meg!

Reserver din plass nå

Sted: Via nett
Pris: Helt gratis

Skriv inn navn og epost for å sikre din plass på presentasjonen...

Thursday, April 25 at 17:00 (Tidssone: Oslo)

Friday, April 26 at 11:00 (Tidssone: Oslo)

Saturday, April 27 at 19:00 (Tidssone: Oslo)

Personvern: OnlineMeetingNow.com bruker dataene dine kun slik at du får vært med på presentasjonen. Vi deler navn og epost med Heine Kolltveit Coaching, slik at de kan gi deg informasjon om sine produkter og tjenester. Du godtar at Heine Kolltveit Coaching kan kommunisere med deg. Du kan tilbakekalle ditt samtykke og be om at dataene dine slettes når som helst. . .

Jeg melder meg på denne presentasjonen og sier ja til å motta informasjon om produkter og tjenester fra denne programlederen i henhold til personvernerklæringen for Heine Kolltveit Coaching..