Heine Kolltveit presenterer De 5 innsiktene klientene våre lærer for å komme seg tilbake på bena på rekordtid og aldri møte veggen igjen (selv om de “kan alt” og har “prøvd alt” før)

Ja, reserver en plass til meg!
Heine Kolltveit

Dagens foredragsholder er Heine Kolltveit. Han er coach med 7 års erfaring og har spesialisert seg på å hjelpe mennesker til å snu det å "møte veggen" til å våre det beste som har skjedd med dem

December 11
Tuesday, December 11 17:30 Oslo


Andre tidspunkt

December 12
Wednesday, December 12 11:00 Oslo
December 13
Thursday, December 13 19:00 Oslo

På dette online foredraget lærer du:

  • “Steg-for-steg-strategien” våre klienter bruker for å komme seg tilbake til den beste versjonen av seg selv, uten å måtte FIKSE seg selv og uten at de trenger å lære eller praktisere en eneste teknikk eller verktøy.
  • Den enkle misforståelsen som holder folk fastlåst i å være overveldet og møte veggen på nytt … og hvordan våre klienter kommer tilbake til å leve livet sitt - uten å måtte bekymre seg for å falle tilbake i “dritten”.
  • Den uskyldige misforståelsen som får folk til å føle seg “ikke god nok”, “defekt”, “verdiløs” eller “utilstrekkelig” … og hvordan våre kunder snur den på hodet for godt.
  • Hvorfor det å lære teknikker og verktøy og å bruke viljestyrke ikke er gode strategier for å håndtere tankekjør, press, overveldet, bekymring, føle seg nedfor, frykt og negative tanker … og hvordan våre klienter starter å føle indre ro og balanse fra dag én - selv om de har følt seg fastlåst i åresvis.
  • Hvordan våre klienter begynner å føle seg genuint glad og fri … og hva de lærer som gjør at det dukker opp raskt og uanstrengt - uansett hvor vanskelig livet deres har vært!
  • Hvordan våre klienter forlater fortiden bak seg uten å trenge terapi eller å gjenoppleve vonde hendelser, selv om de har hatt intense traumer eller en vanskelig oppvekst.
  • Nøyaktig hvorfor våre kunder forteller oss at det å møte veggen var det beste som har skjedd med dem … selv om det var helt utenkelig når de startet.
  • Og … hvordan å gjøre alt dette mens du har en positiv innflytelse på folkene og verden rundt oss.
Ja, reserver en plass til meg!

Reserver din plass nå

Skriv inn navn og epost for å sikre din plass på foredraget...

Tuesday, December 11 at 18:00 (Oslo)

Wednesday, December 12 at 11:00 (Oslo)

Thursday, December 13 at 19:00 (Oslo)

Personvern: OnlineMeetingNow.com bruker dataene dine bare til at du får vært med på webinaret. Vi deler navn og epost med webinar-presentatøren, slik at de kan gi deg informasjon om sine produkter og tjenester. Du godtar at moderatøren til dette webinaret kan kommunisere med deg. Du kan tilbakekalle ditt samtykke og be om at dataene dine slettes når som helst. . .

Jeg melder meg på dette webinaret og sier ja til å motta informasjon om produkter og tjenester fra denne programlederen i henhold til personvernerklæringen for Heine Kolltveit Coaching..